Jätteblaa!

Jättebla meny!

thaimeny


Allt födelsedagsfirande

Allt födelsedagsfirande har satt sina spår kan jag berätta. Jag längtar verkligen hem till min säng nu men först återstår det 2 timmars arbete. När jag har vaknat ur min koma kanske jag kan lägga upp lite saftiga bilder från min lilla födelsedagstillställning. Ikväll är tanken att jag ska gå ut och leta rätt på nån skön man med ett gäng söta flickor men vi får se om min kropp går med på det.


Grattis till mig!

Woho, idag fyller jag 19 år! Förskräckligt odnödig ålder, händer liksom inget speciellt överhuvudatget. Men det ska ändå en anledning att fira så idag ska jag gå på restaurang med familjen och sen följer lilla Moa med. Vi ska nämligen dra vidare till, se och häpna, tegelbruket! Hehe.

PUSS PÅ ER FRÅN FRIXXIELOULOU!

Plåster på såret

Så klart misslyckas jag med uppkörningen precis i slutet. Jag ska bara köra tillbaka till skolan och tror ni inte att jag missar en stoppskylt? Jag blir så förbannad på mig själv men what to do? nästa uppkörning är redan inbokad men mer än så säger jag inte just nu. Hihi.

Som tröst fick jag köra till IKEA med mamma och Emma. Det var ett fint plåster på såret måste jag säga. Självklart går det alldeles utmärkt att köra då istället. Snacka om dålig tajming.

Imorgon fyller jag faktiskt 19 år så jag har endel att se fram emot trots allt. Nu ska jag dock städa mitt rum som ser ut som en krigsplats från andra Världskiget och det är mindre kul måste jag erkänna.

Körkortet kommer, var så säkra på det!

http://swannehag.files.wordpress.com/2008/03/korkort.jpg


Adjö och farväl

Då var det snart dags att lämna hemmet och åka till Köping igen men den här gången blir förhoppningsvis den sista. Imorgon har jag min sista körlektion innan uppkörningen och jag känner mig faktiskt redo. Ni får skicka mig lyckoönskningar på tisdag kl 8.15 för då är det äntligen dags!

Avslutningsvis vill jag skicka en hälsning till min kära Gunnar som har farit upp till himlen. Han var en mycket, mycket fin man som förgyllde mina fyra veckors arbete på Danderyds sjukhus. Tänk så lite man behöver göra för att göra mycket för någon annan. Varje gång jag dricker mitt te med citron smak ska jag sända dig en tanke, time after time!

http://static.devote.se/gallery/big/20090226/03b00b60c0ed84e7ff403145224115ec.jpg


Träning

Nu ska jag äntligen ta tag i mig själv igen och dra till gymmet. Idag får jag sällskap av Linnea som förhoppningsvis också ska köpa gymkort på Gym och Sim.

PUSS!

Att må dåligt

Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu. Det sägs att man mår som man förtjänar efter en utekväll men jag lovar, jag förtjänar inte det här. Jag skyller allt på tegel och lite på Frida som bjöd på vin. Hihi.

Nej, nu ska jag fortsätta koncentrera mig på att hålla kvar maten från igår i magen.

Hoppas vid gud att ni har en bättre start på lördagen än jag!

. . . .

 


FREDAG

Jag har varit för arg för att skriva men nu har det lugnat ner sig lite. The studio är det sämsta jävla påhittet i världen och det är allt jag har att säga just nu. Världens sämsta place.

Idag har jag legat i badet i princip hela dagen. Nu har jag äntligen fått lite kläder på mig och ska göra mig i ordning för kvällen. Först blir det obligatorisk castingträning och sen ska jag iväg på födelsedagsmiddag hos Frida Bodin. Det ska bli roligt att träffa alla små tjejer igen! Lite senare ska jag troligtvis till Berns på man-hunt. Men vi får se hur långt energin bär mig. Jag ska ju trots allt jobba imorgon.

Fotografering

Just nu håller jag på att välja ut lite kläder till imorgon för då ska nämligen jag och Moa till The Studio och bli fotograferade. Det ska bli redigt kul faktiskt. Hoppas jag inte ser allt för stel ut bara.

Efter fotograferingen ska vi dra till tegel med Adde och Johan, man måste ju liksom passa på när man har blivit sminkad och allt.

Förresten köpte jag ett par riktigt snygga lårstövlar igår. Måste visa dom sen!

PUSS OCH KRAM

JAG KLAR'AT!

JAG ÄR SÅ FANTASTISKT BRA! Teroriprovet gick oväntat bra, hela 63 rätt av 65 möjliga. En applåd för mig!

Efter provet bjöd madre mig på sushi i Täby centrum och därefter har vi åkt runt och cruisat lite här och var.






Konst?

Så klart har jag lyckats dra på mig en förkylning lagom till teoriprovet och uppkörningen trots att jag hade satt på mig chinchillan igår. Det blev i alla fall en väldigt trevlig kväll igår. Först bjöds det på små goda tilltugg och drinkar hos Malin och sedan hamnade vi på nån typ av hiphop fest i Kårsta. Jag och Anna tog sista tåget hem mot vallentuna där våra vägar skilldes åt. Jag åkte hem till Lulle där festen fortsatte ett litet tag.

Nu sitter jag och förundras över något konstverk som mina föräldrar har bestämt sig för att sätta upp igen efter några år. Det är nån typ av tredimisonell pistol i grönt ljus. Mycket märkligt.



Nä, nu är det dags för en kvällpromenad med lilla Moa.

Cocktail party

Här sitter jag på jobbet och försöker utnyttja ledig tid åt att plugga körkortsteori. Det mesta sitter vid det här laget men det skadar aldrig att läsa lite till för säkerhetsskull. Efter jobbet ska jag köra hem och hämta kläder och lite annat, sen bär det av hem till Moa en stund innan vi ska åka hem till Malin på cocktail party. Vi får se vart kvällen slutar men den blir säkerligen kul!

¡Adios!


Honey, I'm home!

Honey, I'm home! Ikväll blir det chill för hela slanten och det kan verkligen behövas. Nu ska jag och Emma krubba lite kladdkaka och sen ska jag köra na' till en vän. Måste ju ta tillfället i akt och visa mina nya kunskaper. Imorgon är det dags för jobb igen så vi hörs då!

Men hallå i där, jag höll på att glömma berätta att jag klarade "lilla uppkörningen" idag och den är alltid lite svårare än riktiga uppkörningen, och det mina vänner, är ofantligt stort för mig!

Ha en riktigt good afton!

"lilla uppkörningen"

Imorgon, mina kära vänner, får jag äntligen komma hem som en relativt kunnig bilförare. Enligt min körlärare är jag ska jag klara av uppkörningen så det känns för jävla bra helt enkelt. Innan vi beger oss hem imorgon ska vi ha så kallade "lilla uppkörningen" där vi ser om det är något man behöver öva extra på innan den stora dagen. Jag håller tummarna för att det ska gå bra och jag räknar med att ni gör detsamma. Heh, heh.

Vi hörs imorgon igen! God natt nu ♥

Nu är det nära

Nu har jag inte många lektioner kvar innan uppkörningen och redan på måndag skriver jag teoriprovet. Det är bra nära nu! Imorgon har jag halkan i Eskilstuna och det ska bli riktigt roligt faktiskt. Just nu ligger vi och ser på tv och väntar på att Frödinges kladdkaka ska tina, mumma!


Idag är det tummen upp

Min mamma beskrev vad min blogg överlag handlade om och det lät ungefär så här: "Allt är så tungt i livet, du är ständigt trött och jobbet suger men var inte orolig, du skriver rätt roligt faktiskt". Jag är beredd att hålla med till en viss del, dagens ungdomar fungerar liksom så! Men idag mamma, då är jag på bra humör. Kanske beror det på att det gick bra på körskolan eller att jag snart ska ta mig en kopp chai te. Eller så beror det bara på den här bilden...




Tummen ner

Så var jag återigen i ett regnigt och mörkt Köping. Snart måste vi gå och handla lite frulle och middag men det tar emot nåt förskräckligt så jag kanske får stanna här och svälta. Som tidsfördriv har jag lekt lite med min webkamera som har en massa roliga effekter, men även det blir långtråkigt efter ett tag ska jag få be att tala om. För att ni verkligt ska förstå hur ledsamt det känns att behöva gå upp kl 06.00 i en vecka till tänkte jag beskriva det genom en bild:


Fotbollskväll

Nu är jag nyss hemkommen från både det ena och det andra. Jag och Moa bestämde oss för att se på matchen på våningen här i Vallentuna men det fanns varken ljud eller någon vidare bild så vi drog till hennes pojkvän. Efter det tragiska slutet åkte vi he till en man vid kragstalund och där slutade kvällen. Inge vidare partyhumör på mig idag så nu blir det kanske en film och lite popcorn. Imorgon ska det packas och sedan bär det av till Köping igen.

God natt mina små vänner!

Det snurrar i min skalle

Snart, snart, snart får jag övningsköra hem och visa mor och far alla de nya kunskaperna jag har sugit in. Det är så kul att köra bil! Jag kan inte tänka på annat än trafikregler och vägskyltar, var till och med tvungen att göra ett litet demoprov för teorin för att jag börjar bli teoriberoende.


Minusgrader

My god vad kallt det är numera! Det var under minussträcket idag så jag fick inviga chinchillan. Han gjorde ett bra jobb och höll mig varm och go'. Nu sitter jag på jobbet, blundar samtidigt som jag drar in lukten från parren gucci-envy me och drömmer mig bort till lite mer exotiska platser. Pappa var en god man och köpte den till damerna i huset. Det tackar vi för! Det är så roligt att man har kopplat så många minnen till olika parfymer, vem kommer liksom inte ihåg alla DATE parres? Typ Robyn och så vidare, väldig nostaligskt. Nu måste jag sluta sitta och sniffa på mig själv och börja jobba. Jag har nämligen fått en hel lista med saker som jag ska göra.

Till mina äldre läsare har jag gjort en ordlista för att förenkla läsningen:
Chinchilla - fuskpäls från London
Parre - parfym
Sniffa - lukta

Håll till godo!

HEM, LJUVA HEM

Det är så förbaskat skönt att vara hemma igen. Min hjärna har gått på högvarv alldeles för länge känner jag. Förresten, visste ni att det finns 15 000 registrerade taxibilar i Svergie och att det är lika många männsikor som kör rattfulla på våra vägar varje dag? Tänk så ofta man möter en taxibil liksom. Aningens skrämmande faktiskt. På tal om skrämmande så ska jag jobba imorgon, och ja, jag har rätt att tycka lite synd om mig själv just nu. Och det med tanke på hur lite sömn jag har fått gentemot hur mycket information som min stackars hjärna måste sortera. Nåväl, nu är det dags för mig att rulla ner ridån för idag.

PS. Jag saknar min fantastiskt fina vän Anna som alltid lyssnar så vackert när jag behöver lätta på hjärtat :')

Energiförlust, aarå

Så klart upptäckte jag inte att fanns internet förren nu men bättre sent än aldrig. Ordet energi existerar inte längre i min kropp. Vi har gått upp vid sex på morgonen och därefter pluggat och kört i 8 timmar varje dag. Men en bättre bilförare är jag allt! Nu längtar jag tills jag får komma hem och visa mina skills och leka med alla gollevänner ♥

Hörs imorgon, men då sänder jag direkt från Vallentuna och inte Köping. YEES!

Bajslukt

UPDATE:

Vi sitter på den enda platsen som var ledig. Den brevid toaletten. Det luktar redan bajs, hur ska det här gå?

Bussresa mot KÖPING

Jag är just nu i ett överlyckligt stadium då det mot alla odds fanns internet på bussen. SCOORE! Eftersom jag och Kim fick ta löpet till terminalen så hann vi inte med att köpa nån typ av mat eller underhållning för resan. Så ni kanske kan ana lyckan. Något mindre bra är att det sitter en kvinna på min vänstra sida som har en tendens att flåsa väldigt högt och dessutom har hon redan tryckt i sig två kanelbullar. Men jag förlåter henne, det är ju faktiskt kanelbullens dag.



Föhoppningsvis får jag tag på en dator med internet någon dag i veckan men om inte så får ni ha det så bra där hemma kamrater! PUSS

Ge mig Bradley

Kan inte någon lägga den här mannen under min säng?


En lördag att förakta

Det här är inte en lördag att se fram emot. Jag sitter just nu på jobbet vilket är lika med tråkigt eftersom det finns nada att göra. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum som för tillfället har blivit grovt våldtaget av kläder, resväskor och andra föremål. Inte heller kul. Sen återstår det faktum att jag åker till Köping imorgon och måste packa en ny väska. Jag som inte ens har packat upp från varken London eller Finland. Igår fick jag dessutom veta att det inte finns något internet på vandrarhemmet där vi ska bo för att man ska fokusera på körkortsstudierna, och då menar jag endast! Hör ni det, ENDAST!. Tur att jag får komma tillbaka till civilisationen lagom till nästa helg.

Tur att jag och Anna har stora planer på att bosätta oss i London i januari. Det vore nått.


Slarver

Jag är så fantastiskt dålig ibland. Nu har jag lyckats slarva bort mina papper från när jag arbetade på Karlbergskolan och då blir det ingen lön. Jag har letat i princip hela huset men icke.

I stället för att deppa ner mig totalt bjuder jag på en bild på några söta bakelser som Katja köpte för ett tag sen:




Sliten, stel och slö

Det blev en lyckad kväll igår. Vi dansade tills fötterna värkte och sen lite till. Dessutom var en i sällskapet snäll nog att köra oss och för alla er som har varit på tegel kan ni förstå hur fantastiskt skönt det var. Det togs endel bilder om jag minns rätt så förhoppningsvis kan jag lägga beslag på några så jag kan dela med mig.

Nu ska jag sätta på mig kläder (för det har inte min slöa kropp orkad med än) och släpa iväg mig själv till Täby centrum. Här ska nämligen shoppas kläder till min och Linneas "tjejgrupp" med castingen.

RSS 2.0