Kalla mig fest-fixar-frixxié

Är jag en dålig bloggerska? Svar: Ja. Hur ska man finna tid till sånt? Svar: Vet inte.

Jag är inge vidare på att ta mig tid till att skriva men det kanske kommer...
Igår langade jag (fest-fixar-frixxié) kanske världens bästa fest. Till en början ville jag helst skjuta mig själv men sen kom räddaren i nöden: ENJIII. Hon hade dessutom köpt ett monki-monster plus två golliga små koppar till mig i födelsedagpresent. Dom små kopparna kommer göra susen i vårt lilla hem. Jag hade på nått vänster fått för mig att det skulle komma typ 60 st biffiga rävar och stampa in på min mansion så inte undra på att jag var rädd. Tur som var kom det inte riktigt fullt så många. Varför kan inte mina föräldrar ta in på hotell varje lördag?

I onsdags fyllde lilla Moa 18 år och vi ägde sönder tegel hela natten lång. Ganska bra gjort. Mindre bra var torsdagen som blev groovt plågsam. Vi skippade skolan och sydde på våra plagg ute i ekskogen men vi fick inte så mycket gjort eftersom ingen i vårt lilla företag mådde speciellt bra.

I fredags hade jag och enji ännu bra kväll som förde oss till mogget. Planen var att dra in till stan men det fanns inte så mycket tilltalande om man inte är sugen att hänga med "anorektiska perukmonster, faghags eller fashionistas" i så fall är Blondie på Upplandsgatan 7 att rekommendera. Jag, enji och jogge var dom ända på hela stället som dansade men man kanske inte ska förvänta sig att dansen är något som lockar hos m&g hängare.

Nu ska jag lyssna på mina skivor som jag fick igår av några superkvinnor. Kanske räkna ett eller annat matte tal också.

Adios amigos


Eftermiddagsfika

Nu sitter jag, Sofie och Moa på café Biscotti i Vallentuna och dricker varm choklad. Det är bra mysigt med julpyntet och snön här utanför. Snart ska jag bege mig till Active Gym och träffa den lilla chefen. Lite läskigt måste jag säga. Men det går nog bra. Ikväll har jag tänkt att gå på afro power dance på gymmet, men jag får se om jag hinner eftersom jag har relativt mycket matte att göra. Boooring. Jag ville hinna med och träffa mitt lilla hjärtegull enji också men kvinnan skulle jobba, hon är för duktig..


Ingen charmig bild men här sitter lilla sofie och jag..

Företagsdag

Nu har jag äntligen kommit hem från ekskogen, 1 timma och 15 min efter att jag begav mig hemmåt. Vilket riktigt stjärt väder det är. Visst är det härligt med snö men till en viss gräns. Jag vet inte hur många gånger jag ramlade på vägen hem men jag måste har åstadkommit bra många blåmärken för ont har jag . Idag har jag i alla fall sytt ytterligare lite med mina företagskamrater. VI fick en massa kläder från min mor igår och vi har sållat ut det som är användbart nu. Egentligen är det ett under att vi överhuvudtagett lyckas tillverka någonting med tanke på att ingen av oss är speciellt duktig på att sy. Men det visade sig att vi alla är naturbegåvningar på den punkten, nästan i alla fall. Här får ni lite godingar från min dag:


Här syr jag så fint:

God natt nu

En söndag utan söndags ångest. W.O.W! Jag tror att det gäller att hålla sig sysselsatt och saker som känns bra för att undvika den hemska känslan som brukar komma smygandes en gång i veckan. Idag har jag varit ner till vallentuna och fått en liten lektion i hur man sköter receptionen på Active Gym av Sofie. Tack lilla du. Efter det drog vi iväg till body pumpen på Gym och Sim och där träffade vi Anna och Julia. Det var sjuukt jobbigt men så här i efterhand känns det väldigt bra, som jag sa: ingen söndags ångest.

Imorgon ska jag till skolan en snabbis för att anmäla vårt UF-företag (cocoadesign.blogg.se) till UF-mässan. Efter det bär det iväg till eksogen där vi har vår lilla syverkstad. Jag var och lämnade över lite grejer idag, typ symaskin och kläder, så vi kan sätta igång på riktigt nu. Jag har klurat ut hur vi ska lösa ett syproblem i alla fall men jag hoppas vi löser resten imorgon.

Dags att sova nu. God natt alla snälla barn ♥



Att spendera en lördagsskväll:

Igår kväll åt jag och min suveräna vän enji en av världshistoriens kanske bästa middagar. Den må vara enkel men ack så god. Snabbmakaroner, pastasås med basilka och lite vitt te att dricka. Kan det bli mycket bättre? Svar ja. Lyssna på det här: Vaniljglass med fysta bär och hemmagjord kolasås till efterrätt. Mumma. Det är bra att börja öva på att göra billig och enkel mat tycker jag. Nog om det. Jag och golle Anna hade i alla fall en riktigt bra kväll. Ibland finns det inget bättre än att inse att det faktiskt är okej för två singel tjejer att ligga hemma och moffa i sig mat en hel lördagskväll.
Första bilden illustrerar hur jag såg ut när maten tog slut. Den tredje visar hur fint enjipenji hade dukat. Och sen ser ni lite småttoch gott därimellan.


när maten tog slut





Puss på er alla små kisar

Hardworking

Idag väcktes jag av att mobilen ringde och kvinnan i luren berättade att jag kunde få börja jobba på Active Gym i Vallentuna den 13 december. YES! För cirka tre veckor sen hade jag inget jobb överhuvudtaget och nu sitter jag och trycker på hela två stycken. Dessutom tror jag att jag får ett till i början av januari. En hardworking frixxie alltså.

Just nu sysselsätter jag mig med att städa rummet samtidigt som jag dansar till absolute christmas. Inte så illa faktiskt. Jag funderar på att gå ut och leka lite i snön med mina små bebis grannar sen, men det beror på hur lång tid det tar att städa mitt rum. Antagligen är det inte gjort i en handvändning.

Bye

Tröttski

Fredag var det. Varför är jag alltid världens tröttaste kvinna på fredagen? Kan i och för sig bero på att jag har varit på tok för upptagen för att hinna med den dagliga powernapen.

Idag skulle det langas tjejmiddag men jag fick sportsliga förhinder så jag kunde inte släpa iväg mitt nylle till brottby. Är man elitidrottare så är man. Tur är det att vi kan ta igen det nästa lördag!

Nej, nu ska jag ta och gå på promenad med min svärgerska.

Pi's


HÄR HAR DU

Eftersom min vän Anna ger mig något roligt att läsa var eviga dag känner jag att det är dags att ge tillbaka lite av det goda.

 ♥ This is for you enjipenji ♥



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0