Och så bär det iväg

Typiskt mig att bli sjuk precis innan en resa. Har till och med fått feber, nu vet jag hur det känns för feber-putte. Stackars liten. Men det är bara knapra alvedon så ska det nog bli bra. Ikväll blir det till att packa det lilla jag ska ha med mig, åka och säga hej och hejdå till enjipenji, börja skriva på nationella talet saaamt gå och lägga mig tidigt. Ska upp klockan 04.45 imorgon så jag hinner duscha, det finns nämligen bara gemensamma duschar på hotellet, eller rättare sagt; det finns bara gemensamma badrum. Well, klarar man att leva på ett fjäll i en vecka utan något som helst badrum klarar man nog att dela badrum även om det är med ett helt hotell.

Vi lär ta reeelativt mycket bilder så var inte ledsna, ni får följa med på ett hörn också.
Pass opp London, pass opp. Dicks in the frixx är påväg!

Castinglandslaget minus nio killar plus en tjej är lika med the London crew


Lurre

Just nu i skrivande stund fäller jag små tårar. Jag upptäckte en enorm spindel och fick sån panik att jag började gråta. Hah, jag skäms över mig själv. Vad har den där lilla varelsen egentligen gjort mig för ont?

Idag har jag varit i stan tillsammans med företaget och gjort ett studiebesök på Gudrun Sjödén som är vårt fadderföretag. Det var good att åka in till stan istället för att sitta i skolan. Saknade Oliva lite dock. Jag, Moa och Sofie avslutade med en lurre på ett litet hak. Mumma! Man borde äta ute oftare...





Lilla Moa och lilla Sofie!

Kanonkul

För första gången var det ganska behagligt att gå till jobbet men det var bara för att solen sken och jag kunde rimligtvis kunde gå och nynna på "inte ett moln så långt ögat kan nå". Jag har jobbat hela 45 timmar den här månaden och det känns minst sagt great att ha lite para att spendera i London. Idag kom det sammanlagt 11 personer på sex timmar för att gymma. Förstår ni då hur lite jag har att göra på jobbet? Förstår ni då hur lååångsamt tiden går? Det är nåt extremt. Jag satt och roade mig med att bilder när jag lekte en riktig telefon receptionist.

Kanonkul
 


vårens första stekare; aarå!





Man har sina knep...

Maaah! Jag längtar extremt mycket till London nu. Där är det mas o menos 10 grader och ett shopping utbud som inte är att leka med. Speciellt inte när man har en väska som inte får vara större än 40×55×20 cm. Jag har dock en plan för hur jag ska få med mig allt; det gäller att sätta på sig så mycket kläder min arma kropp orkar bära när man går ombord på planet. Hah Ryanair, det tänkte ni inte på!  Jag lär dessvärre se ut som en mitsubishi gubbe under hemresan men hey, vad gör man inte? Jag har redan börjat öva på vesslan-tekniken så man smidigt kan tränga sig förbi folkmassan som alla vill åt fynden. Ibland är det bra och vara liten, i alla fall om man ska armbåga sig in i en sån här folkmassa;



Eller slåss om det så behövs:


prov...

Prov på 158 sidor matte bådar inte gott för dicks in the frixx!



Vårskrik

Äntligen är våren här! Jag gjorde ett vårskrik när jag kom hem från skolan idag men det var inte i klass med Rojarövardotters dock. Jag lyckades också somna ute i solen och vaknade nån timme senare när solen gick i moln, då fortsatte jag sovandet inomhus istället. Men jag har inte bara sovit idag, har faktiskt städat rummet och gjort en lista på vad jag ska köpa i London. För att inte tala om talet jag höll idag i skolan. Det handlade om att skolan borde ha liberalare regler för utlandsivstelser och vår lilla rektor satt och lyssnade och tyckte att det var bra idéer jag hade. Imponerande? aarå!

/ Dicks In The Frixx

gårdagen

Jag går just nu och bara väntar på att få gå och lägga mig. Fast i och för sig tror jag att jag skulle kunna sova oavbrutet i 11 timmar för tillfället så det blir nog sängen snart. Rullade in 5 i morse så det behövs lite sömn. Gårdagen blev i alla fall en reedigt bra kväll! Jag fick chansen att ta fram mina engelska skills för vi fick med oss två utbytesstudenter från amerikat och frankrike. Riktigt förträffligt må jag säga! Dessutom var Ace ett bra ställe med grym musik.


Lördagkväll

Efter mycket om och men har jag och lilla enji bestämt att vi skiter i allt som heter vallentuna och drar in till stan i stället. Förhoppningsvis kan vi bli infixade på göta lejon där efterfesten till melodifestivalen pågår hela natten lång. Infixaren är ingen mindre än putte i så ska det låta! Han är bra söt den mannen. Men först följer vi med enjis brorstor till Ace och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt. Ha en bra kväll! PUSSS


Ett nackskott

Usch! Läste precis att en tjej har blivit våldtagen natten till idag här i Vallentuna. Jag blir så jäkla förbannad när jag tänker på att nån idot bara kan gå och ta ifrån en tjejs frihet så där. Ett jävla nackskott är vad de förtjänar.

Tonårsflicka våldtagen i Vallentuna
En tonårsflicka överfölls och våldtogs natten till
i dag i ett bostadsområde i Vallentuna norr om Stockholm.
Våldtäkten skedde utomhus och vittnen
kunde larma polisen. Den misstänkta 27-åriga
gärningsmannen greps efter att ha spårats av en
hunpatrull. Flickan fördes till sjukhus. Våldtäkten
skedde vid Fornminnesvägen i Vallentuna.


?

Är patrik Leveau en mupp?


Applåder

Jag har jag varit på gym och sim idag igen. En applåd för den. Idag skulle det ha blivit afrodans men instruktören var sjuk så vi körde aerobic i stället. Det var ganska spännande faktiskt, en salig blanding av allt mellan cha-cha till att leka modell. Hm, låter väldigt sjukt nu när jag säger det men kul var det i alla fall.
Artikel i Steget blev relatvit good måste jag säga med tanke på att hunden förstörde det mesta den dagen. Pappa frågade om jag hade förlåtit Tundra idag, men jag är fortfarande inte säker på om jag vill va hennes vän. Får sova på saken.



Frixx skulle inte banga nu

Produktiv

Nu är jag äntligen hemma från årsmötet med castingen. Resan till London är bokad och klar, woho! Har varit ganska produktiv idag som omväxling. Gick och tränade efter skolan och sen gjorde läste jag lite inför nationella provet i svenska B. De senaste timmarna har jag som sagt suttit på ett styrelsemöte och kommit med bra idéer. Nej, hörre ni, nu är det sovdags!

Glöm inte läsa om Cocoa Design i Vallentuna Steget imorgon!

Träning Ängsholmen 2007-05-09


God natt nu

Jag, Mami, Emma och Katja åkte till Kista centrum efter maten för att byta ett par skor så jag passade på att kika runt lite men dock utan resultat. Däremot fick jag med mig en Elle tidning hem med rubriken "London! Modefolkets bästa adresser". Jag har nämligen börjat samla ihop bra adresser till shopping, trevliga restauranger och andra små guldkorn som man inte får missa. Längtar rätt lite! Nu ska jag återgå till min tidning och smoothie iinnan det är lägg dags.


En förlorad dag

Idag slutade vi kl 11.30 vilket för många resulterade i att dom gjorde något vettigt, typ pluggade eller kanske något mindre vettigt men endå kul som shopping. Men, jag kom hem och skulle göra en god lunch men så klart var alla ingredienserna slut så det blev mackor med varm choklad och vispgrädde. Inte helt ok med tanke på att jag har börjat mitt lite nyttigare liv. Sen somnade jag kl 13.00 för att sedan vakna upp 17.13. Nu är mina planer för dagen helt förstörda. Jag får välja mellan att gå på arfopowerdance och räkna matte. Inget svårt val tänker ni? Men nu är det så att vi ska ha prov på sida 1-158 nästa fredag  och om man ligger efter lika mycket som jag har man egentligen inget val. Men jag får väl helt enkelt köra ett nytt bodypump pass imorgon för då räknar jag med att min slöa kropp har återhämtat sig från söndagspasset och hoppas på att jag kan slita mitt nylle från matteboken. Nej då, det går ingen nöd på mig. Dags för matte och kycklingsallad.

                                                                        
             Inte ens en uppmaning hjälper...

Födelsedagar, utgång och en galen hund

Snart bär det av till täby centrum för inhandling av födelsedagspresenter. På söndag fyller nämligen Katja år och dan därpå är det systra mi som går och blir hela 16 barre. Jag säger då det. Dom små människorna växer upp så snabbt. Klockan 17 är det dags för en castingträning där jag hoppas på att få besked om hur mycket pengar vi får i bidrag till Londonresan. Lite senare ikväll ska jag ut med några gamla klasskompisar som jag inte har träffat på evigheter. Eller lilla Kim har jag träffat men inte resten av gänget. Det kommer säkerligen bjuda på en hel del tjatter och kanske en och annan tur till dansgolvet också.

Glömde förresten berätta att vårt UF-företag Cocoadesign blev intervjuade av Vallentuna Steget här hemma igår. Det var roligt och gick hyfsat bra förutom att jag hade en monsterhund att ta hand om. Ni skulle sett hur vårt hus såg ut efter det att hon hade härgat runt som en galning. Blomkrukorna var sönderslagna, det låg toapapper över hela övervåningen, en stackars mjukiskoala hade blivit minst sagt sönderbiten och en Frida som grät av ilska. Men som tur är kom inget av det med på bild och förhoppningsvis tycker inte journalisten att jag var en genomdålig människa som inte ens klarar av att ta hand om en hundvalp. Fast det ska gudarna veta; hon är ingen vanlig hundvalp!

Dålig självdisciplin

Finally! Jag har suttit hela dagen och gjort budgetförslag, dagsordning och program till londonresan. Nu är jag äntligen klar! Hann dock med en fika i täby centrum med mitt lilla hjärtegull anna. Det var i princip det enda som jag gjorde som var enligt planerna. Ingen träning och inga läxor gjorda. Nu är det i alla fall sängdags för imorgon bär det av till skolan igen. Det känns bra att jag bara behöver gå varannan dag i veckan.

God natt nu




LOLOLONDON

JAG SKA TILL LONDON! Casting måste vara den bästa sporten som finns, utan tvekan. Vart annars får fyra tjejer en gratis konferens resa till london?

En hel drös

Ibland blir jag trött på allt som har med skola att göra. Det brukar dock inte ske precis efter ett lov men idag så hände det. Vi fick en ny lärare i filosofi som ser ut som en blanding mellan lars winnerbäck och janne-långben men han verkar å andra sidan vara rätt rolig. Mindre kul var det att han gav oss en hel jälva drös med uppgifter. I allt detta mörker får jag i alla fall trösta mig med att jag är ledig imorgon och bara har en liten ynka lektion på torsdag.

Lägenhetsvisning

Nu är snart två dagar bestående av jobb, jobb och lite hemsk melodifestival avklarad. Klockan tre har jag tillåtelse att lämna arbetet och då kommer min lilla mamao och hämtar upp mig för då mina vänner, ska vi på lägenhetsvisning. Jag har aldrig varit på nån så det ska bli redigt spännande och bättre vore det om dom fick för sig att investera i en sprillans ny lägenhet. På tal om steg in i vuxenvärlden så har jag återigen tagit upp övningskörningen. Så idag blir det en till tur på vägarna i uthamra. Tänkte att det var lika bra att berätta vart jag ska köra så ni vet var ni inte ska köra, bara ett tips sådär.

Planlösning_37-12_41-12



  

IMG_0065_1024x768

JM_Bjorkbacken_cam5_merged_ 

IMG_0071_1024x768 


RSS 2.0