Så klart jag spika're!

Förlåt för dålig uppdatering men så går det när man har fått KÖRKORT. Just det, ni läste rätt. Jag har liksom varit ute och cruisat mest hela tin'. Dessutom har jag hunnit med att träna väldigt flitigt, slutigt en pakt med Anna som förbjuder oss att moffa på 30 dagar, varit på fotomässan med Blixten och en herrans massa andra saker. Efter jobbet ska jag ta bilen till Bosön på lidingö och det kommer minst sagt bli ett äventyr i sig. Hoppas jag inte hamnar på någon annan ö bara. Det vore ju förskräckligt.

Nej, nu är det onekligen dags att börja avrunda den här jobbdagen.



PS. Den här ön är tillsalu


Uppkörning nummer två

Vilken festlig helg jag har haft! Efter middagen i lördags gick vi till Duvel som är en pub med en herrans massa Belgisk öl. Där tyckte bartendern att jag skulle ta någon lättdrucken öl och så blev det, tydligen innhöll den också tio procent alkohol. Sen gick vi till inget mindre än Berns där vi till och med fick gå före i kön och utan att visa leg. YES! Första gången ever i Stockholm. Därefter blev det lite dans, lite öl, lite donken och en möte med en sjuk taxichaufför.

Idag kände jag att jag behövde sova ut, dels efter helgens bravader men också med tanke på att jag har uppkörning nummer två imorgon. Man måste ju vara på hugget! Jag måste erkänna att ångesten kommer krypande nu. Jag skulle bli så fruktansvärt förbannad på mig själv om jag inte klarar det den här gången. Nej, nu ska jag ta mig fan ha det där jäkla körkortet, där med basta!


Fy skäms!

Jag skäms för att jag är så extremt dålig på att lägga upp bilder, förlåt mig! Ska bättre mig på det.

Ikväll ska jag in till stan igen och äta middag med klubben och efter det har jag endel att välja på men något festligt kommer det säkerligen bli.

Hörs sen blorreblogg!

Mot staden

Nu ska jag bege mig till Bergtorpsskolan för lite träningen och sen bär det in till stan. Skulle kanske ta med mig kameran kom jag på nu. Ja, ja, vi får se. Imorgon blir det jobb som vanligt men den här gången måste jag åka enda från stan och det ser jag verkligen inte fram emot.

Ha en bra fredagskväll mina vänner!

PUSS

Depp

Jag dör lite inombords av det här vädret! Man tappar liksom lite av livsgnistan, men det är bara stå ut i typ ett halvår till. Fy vad deppig jag låter. Skäms frixxie! Jag har faktiskt trotsat vädergudarna och åkt ner till gymmet ikväll så det är inte helt kört för mig ännu.

Imorgon ska jag ha en träff med castingtjejgruppen inne i stan. Vi ska köra en middag på Hard Rock Café och sen övernatta på Scandic vid centralen. Helt gratis, snacka om lyx!

Nej, nu ska jag återgå till MTV Europe Music Awards 2009!

Som vanligt

Usch vilken dålig uppdatering, förlåt mig! På nått jävla vänster har jag förskräckligt mycket för mig trots att jag bara jobbar en dag i veckan. Kan ni förstå det? Inte jag heller.

Idag har jag varit och tränat, hängt med Moa och sett på när ett rådjur blir styckat. Det gamla vanliga alltså.

Imorgon ska jag och häsla på i Vallentuna gymnasium och sen ska jag och Moa åka till täby centrum. Mycket förträffligt. Senare på kvällen blir det ett party med hemligt tema, inget man avslöjar på en blogg bara sådär. Förhoppningsvis bär det av det tegel också. Jag måste ju hålla igång med dansen.

RSS 2.0