Instängd

Jag kollade precis min nedräknare till studenten och nu är det bara 41 dagar, 3 timmar och 50 minuter kvar!

Skulle inte vara fel att ligga ute i solen istället för att möggla här inne på jobbet. Det finns inte ens ett fönster i närheten så jag åtminstone kunde titta ut och låtsas att jag solade. Jag får helt enkelt stå ut fyra timmar till.

Ikväll ska jag på middag inne i stan med Svenska Castingförbundet och det blir nog bra roligt. Det går även rykten om att det vankas en avslutningsdrink. Mumma! Kvällen kan sluta med en liten runda på krogen med några homeboys om min arma kropp orkar. Man börjar ju bli gammal nu.

Lova att njuta av solen alla nu icke-arbetande krakar ♥


Eftermiddags

Mumma! Jag sitter och äter på mina scones som jag var så duktig och bakade igår. Ännu ett infall. Solen är i alla fall tillbaka och jag är så nöjd. Jag och Moa har sorterat kläder från UF-företaget och tvättat en massa men emellanåt hann vi sitta i solen. Det är allt fint med sol, värme och glass!

Nu ska jag åka till täby centrum och köpa grejer till inbjudningskorten för studenten. Sen ska göra en teamsales beställning på nya klubbkläder till Viggan. Mamma gav också order om att jag skulle kolla på vad jag önskar mig i stundentpresent.

Hej rå'


En bra dag

Idag tog jag tillfället i akt och sov ut ordentligt och det var mycket mer värt än att åka till skolan för ett litet fjuttigt projektmöte. Men bäst av allt  var att få ta en fika med min vän Maria. Det är alltid lika roligt att få ta del av hennes händelserika liv och tänka tillbaka på gamla minnen som jag har haft med det flickebarnet. Jag fick ett såkallat "iiih"-ryck påväg hem för jag blev så himla glad av att höra om hon och hennes pojkvän för är det nån som förtjänar ett lyckligt förhållande så är det hon.
Idag har jag dessutom tagit mig i kragen och gått till gymmet för att jobba på musklerna, inte dåligt faktiskt.

Nu håller jag på att frysa sönder av nån anledning så jag funtar på att ta ett bad eller kanske basta lite. Senare är det i alla fall dags för matematik och desperata hemmafruar. Inte på samma gång dock, det brukar sällan resultera i något bra.

Dr. Phil och jag på studenskivan.


Sugen?

Det slog slint i min skalle idag. Jag fick för mig att laga mat, tortellini med kyckling i tomatsås. Jag har gått runt hela dagen och trånat efter olika saker som magnum strawberry white, ett rött äpple, coca cola och den nya vitamin drycken. Jag vet dock vad det beror på. Dagen-efter spåren av Sp3a:s studenskiva. Kan bjuda på lite bilder senare för nu är det glass som lockar frixxie.

Studentskiva

Jag blev medbjuden på studentskiva av klarrekompisarna bäcklin och mackan såå ikväll bär det in till stan. Inte en susning på vilken skola eller klass det är men vad gör det? Förhoppningsvis blir det en good evening.

PUSS NU!




Sista dagen rå'

Och så blev det sista dagen på lovet tillslut. MEN jag är inte ledsen för det eftersom jag har njutit av solen, varit ensam hemma, ätit bra mycket godis och fekkat loss. Så länge det är varmt och solen inte lyser med sin frånvaro är jag på extremt bra humör, det är nästan så bra att jag till och med längtar efter skolan igen. Hm, jag vet att jag kommer ångra det om någon vecka. Nu tänker jag trycka i mig resten av påskägget och njuta av den sista dagen på mitt sista påsklov.


Jag har tråkigt!

Jag har så himla tråkigt just nu! Ska jag behöva städa rummet för att jag har så tråkigt ellöör vad är det frågan om? Jag staffas säkert nu bara för att jag egentligen har en massa saker att göra bara det att dom är så tråkiga. Typ packa upp väskan från London. Nej, det får vänta.

Imorse väcktes jag av att jobbet ringde och ville att jag skulle hoppa in och jobba på kvällen. Trött som jag var trodde jag att det var onsdag vilket innebär utgång så jag försökte slingra mig ur situationen lite snyggt. Jag föreslog att hon skulle ringa en annan tjej men hon hade också tackat nej för att hon jobbade redan måndagar och onsdagar. Inte förens då slog det mig att det bara var tisdag. Samtalet slutade med att jag sa att jag kunde "skippa gästerna hemma" och jobba istället. Så blev jag dagens hjälte på jobbet och fick bra mycket beröm av chefen.


Festfixarfrixx

Igår gjorde jag och anna middag och moffade godis hemma hos hennes papi och det var minst sagt trevligt. Ännu bättre blev det med tanke på att det var föräldrafritt. Imorse när jag vaknade upp gick jag ner till vallentuna centrum för att sola och beställa klipptid. Klappat och klart nu alltså. Resten av dagen spenderade jag på verandan i solen. Jag har kirrat en rejäl solbränna nu och det känns rätt good. Men nu till det bästa; jag blev så avis på enji för att hon var ensam hemma så jag försökte flirta in mami och papi på en kryssning till Åbo. Det gick som smort. Wohoo! Festfixarfrixx är bara för bra. Så på fredag packar dom väskorna och jag får ett helt dygn för mig själv.




Teambuilding

Haha! Hittade precis riktigt skumma bilder från vår så kallade "teambuilding" med företaget som vi hade igår i skolan;








"Not so beautiful" som enji hade sagt..
Resten av bilderna hittar ni på vår blogg cocoadesign.blogg.se

Lörre (lördag)

Hej, hej, hallå!

Sitter på jobbet i vanlig ordning vid den här tiden. Igår köpte jag en godispåse som av någon anledning inte tog slut och nu sitter jag här och äter upp den medan folket tränar. Mohah. Ikväll är det föräldrafritt hemma så jag tänkte bjuda min lilla vän enji på middag på Kristos, men det vet hon inte om än. Sen är tanken att vi antingen ska bjuda över några och gå ut eller så väljer vi att gå ut dirr och skiter i resten. Mohah. Ska i vilket fall som helst försöka ta lite bilder ikväll. Jag och Sofie kom överens om att man borde ha med sig kameran oftare så man har lite spontanbilder i arkivet och inte bara en herrans massa semesterbilder.

Smack!

Londonbilder

Tänkte ta och ladda upp lite london bilder också;




























Studentsskiva

Igår kväll vankades det studentskiva MEN jag tänkte inte gå. Fast så blev det förstås inte. Så, klockan tre ramlade jag in genom dörren efter en heelt ok kväll. Jag har snor lite bilder från Sofie; på tal om snor, jag är reeedigt förkyld idag....











RSS 2.0