Bilder från dagen

Hinner dela med mig av lite bilder från fikat idag!

Söta Malin och jag:


Lilla rara Moa:




Fredag och ledigheten är här

Fredag! Ledig i en hel vecka! Yes! Det ska firas med en middag och en utgång i stan ikväll. Idag träffade jag Moa och Malin på en fika innan jobbet. Det var riktigt trevligt att få en update i sommarens påhitt. Nu är det också bestämt att hela familjen åker till stugan i norr och hälsar på alla släktingar. Det blir dessvärre tidigt imorgon bitti så jag vet inte när jag ska ha tid att packa men det löser sig nog. Blir till att gå upp i ottan för min del känns det som. Nu måste jag stressa vidare på jobbet för att hinna med allt så jag kan stänga så snabbt som möjligt. Oj, hör ni, jag måste stressa på jobbet! Första gången ever. Jag tvivlar på att det blir någon mer uppdatering innan onsdag då jag kommer hem från Umeå.

Ha det så bra fram tills nästa gång vi hörs! PUSS

Stök och bök

Jag fick gå hem en halvtimme tidigare från jobbet idag för jag mådde så dåligt. Vet inte riktigt vad det var som drabbade mig men madre tror att det var morfinet i min hostmedicin som spökade. Nu har jag vilat i några timmar och fått i mig lite mat så det känns betydligt bättre. Jag skulle ladda upp lite bilder från tjejkvällen men det gick inge vidare så det får vänta. Isället ska jag nog ta och städa mitt fantastiskt stökiga rum.


Sjuk eller bara gnällig

Määä! Jag mår dåligt och vill gå hem från jobbet nu. Jag började ta bort nagelack och acetonet luktade så starkt och ett plötsligt illamående kom och överrumplade mig. Men det är bara att stå ut i tre timmar till.
Föräldrarna ska ut med båten idag och tanken var att vi kids ska möta upp dom i vaxholm och äta middag men nu får jag kanske skippa det. Fy vad gnällig jag känner mig.

Jag kan berätta att det var väldigt trevligt att träffa Anna och Sofie igen i stället för att gnälla. När vi väl träffades kändes det som att det var alldeles nyligen som vi träffades sist. Jag fick nästan känslan av att vi skulle sätta oss ner och sy kläder till UF-företaget men som tur var skulle vi inte alls ägna oss åt skolan för den är slut!

Nej, nu såg jag att det är fullt här i väntrummet, kanske bäst att sluta blogga och låtsas göra något vettigt...

En misär

Trååkigt! Det finns absolut inget att göra på jobbet idag. Ibland händer det att någon ringer men annars, nej, inget! Jag köpte en Cosmopolitan för att fördriva tiden men nu är den färdig läst och nu sitter jag här igen, utan något att göra.
Hela min dag började extrem dåligt. Usch, jag är så arg! Emma har levt rövare i huset medan mina föräldrar har varit borta. Jag somnade framför tvn i natt och när jag skulle gå in i mitt rum i morse ligger det tre personer och sover där. Som om det inte hade varit nog med det hade en hylla lossnat från väggen och alla grejer låg tillsammans med mina kläder på golvet. Jag vet inte hur det har gått till men det var inte en vacker syn. Efter ett tag upptäckte jag dessutom en stor bajsklutt på min nya kudde! Det var alltså en misär i mitt rum som ni kanske hör. Jag tog löpet till jobbet och var rätt glad för att få slippa närvara i röran. Nu har jag i alla fall ringt madre och tipsat dom om att komma hem ögona böj!


I väntan på tjejerna

Nu lyssnar jag på Goo Goo Dolls-Iris på hög volym , leker med Dweezil och väntar på att tjejerna ska komma.



Tisdag

Jag har drabbats av en elak förkylning och låter som en kratta idag. Ska försöka vila lite när jag har slutat jobbet så jag förhoppningsvis känner mig lite bättre till ikväll. Då kommer nämligen Anna och Sofie från gamla klassen hem till mig för lite mat och antagligen väldigt mycket prat. Vi har inte setts på ett bra tag så det ska bli riktigt kul! Jag tänkte bjuda på lite rosé också för godhetens skull. Nej, nu sitter jag och drömmer mig bort. Det får vänta tills kvällen, nu är det ju jobb som gäller... typ.


Snack

Nu har jag nyss knåpat ihop lite middag och krubbat. Om några minuter kommer Patrik hit för lite skvaller snack och det kommer bli trevligt.

Segling

Jag kom hem sent från Trosa igår kväll så det blev inget bloggande som ni kanske märkte. Det har var i alla fall jättehärligt i Trosas skärgård. Förutom att vi gick på grund två gånger och missade bussen på väg till Trosa gick allt fint. Jag är nu mer expert på alla kända ansikten i Trosa som till exempel Benny Andersson och Per Malmberg. Tyvärr blev inga foton tagna så jag kan inte dela med mig av alla vackra syner. Nu måste jag återgå till jobbet. Adios!

Woho! Hittade en bild. Här utanför den lilla fyren Julafton gick vi på ett rejält grund.


Hej svej

Typiskt! Hinner inte med någon sovstund. Det ska tydligen bära av till Trosa nu så jag måste ta löpet. Förhoppningsvis tar jag några vädligt intressanta bilder som jag kan dela med mig till mina kära läsare.

Hörs imorgon amigos ♥

soova

Av någon outgrundlig anledning vaknade jag klockan tio imorse och gick upp, detta har resulterat i att jag nu är extremt trött. Så, kanske det är dags för en av mina powernaps...


Packning inför helgen

En herre erbjöd mig att följa med och segla lite i Trosa från lördag till söndag och jag bestämde mig för att hänga med. Så, nu sitter jag här och packar lite smått. Jag ogillar verkligen att packa, det blir alltid  fel känns det som. Antigen glömmer man en herrans massa saker eller så har man packat för regnväder och så blir det helt plötsligt sol och där sitter man utan några som helst passande kläder. Istället tog jag en bättre bild på min skönhet... solglasögonen alltså.




Glarrer

Jag har som sagt  varit i täby centrum idag och shoppat. Tanken var till en början att jag skulle köpa ett par carrera brillor men dom kändes lite plastiga och passade inte riktigt mig. Så istället gick jag hem med ett par riktigt snygga marc jacobs glarrer! Jag är helt förälskad måste jag medge så då gjorde det inte så mycket att jag fick punga ut med endel slantar. Sen köpta jag en tunika och en mocka likande jacka.




Nu ska jag springa iväg och ta en promenad med mitt hjärtegull Anna ♥ 
Ciao



Mood Swing Lip Gloss

Jag sitter och kollar på lite Too Faced produkter på eleven.se och hittade nyss ett läpplgans som jag provade när jag var i London. Det var riktigt spännande faktiskt för det ändrar färg efter humöret. Läppglanset heter Mood Swing Lip Gloss och kostar 189 kronor,

"Too Faceds övernaturliga formula är kristallklar när den appliceras men blommar ut i ett oändligt antal rosa nyanser, från sockervadd till djup fuchsia beroende på ditt känslomässiga tillstånd.

Dina läppar kommer att skvallra om din personlighet och se till att du får uttrycka dig på ett sätt som du aldrig tidigare gjort. Ändrar du humör lika ofta som en supermodell byter diet? Nu spelar det ingen roll, dina läppar kommer att hänga med i samma tempo. Mood Swings hemliga blandning av essentiella oljor och extrakt förbättrar elasticiteten och ger dina läppar nytt liv samtidigt som ett naturligt solskydd försäkrar ett ungdomligt leende.

Detta läppglans speglar alla dina olika humör. Är du kär, svartsjuk, arg, glad eller romantisk? Låt dina läppar berätta för alla omkring dig."


Avsked och shopping

Igår var sista arbetsdagen på sjukhuset och det var en sorlig historia. Jag har haft det jättebra under de fyra veckorna och både personalen och patienterna har varit fantastiska. Jag hann till och med skaffa mig en kompis bland patienterna och det var så sorligt att veta att man inte skulle ses mer. Men sånt är väl livet förstås.

Idag har jag varit i täby centrum och shoppat både det ena och de andra. Jag ska berätta vad jag har köpt när jag kommer hem från jobbet så håll ögonen öppna. Verkligen spännande...


Planer

¡Hola amigos! Nu är det färdig jobbat för idag and it feels good. Imorgon är sista arbetsdagen på danderyds geriatriken och det är med blandande känslor som jag kommer gå ut genom dörrarna. Jag kommer verkligen sakna alla härliga patienter och personalen. Som avskedspresent bakade jag lite scones och så ska jag köpa en redig godispåse också. Imorgon börjar jag jobba klockan två och slutar vid halv tio snåret och tur är väl det för min syster ska tydligen passa på att ha nån typ av fest ikväll. Mor och far är nämligen ute på sjön med den nya båten förstår ni. Förhoppningsvis hinner jag träffa min golleplutt anna efter jobbet imorgon också. Damn, I miss that girl!

Här är en bild på dagens Frixxie;


Kvällen

Jag slocknade direkt när jag kom hem från jobbet idag och vaknade två timmar senare. Det var verkligen skönt, jag älskar powernaps! Nu är jag lite piggare efter sömnen och tänkte ta en kopp te och läsa H&M katalogen. Sen är det ju Morden i Midsomer på tv ikväll också.


pictures



Tog en bild innan jag gick till arbetet och voilá, här har ni den!



Dweezil, Dweezil, Dweezil

Måndag

Har ganska nyligen anlänt till jobb nummer två för dagen. Har jobbat åtta timmar på danderyds sjukhus och nu återstår två och en halv timme på gymmet. Jag är redan helt slut och det är bara måndag, what happened? Imorse var det dessutom regn och kallt så jag satte på mig rejält med kläder vilket visade sig vara ett inte så smart drag eftersom det blev över 20 grader varmt senare under dagen. Att behöva springa till bussen på väg hem gjorde inte heller saken bättre. Men snart så är det semesterdags även för mig och då slipper jag gå upp 05.20 och springa till bussen.

Nu kallar plikten,

Hörs senare!


Saknar

Hittade lite bilder från förra sommaren när vi var i USA och kom att tänka på att det var exakt ett år sedan nu. Längtar, längtar, längtar tillbaka!

            


  

Flytväst 0-3 kg

Dweesil har blivit en lycklig ägare av en sprillans ny flytväst idag. Det fick bli den minsta av dom alla, 0-3 kilo. Snacka om liten hund! Nu är det bara att invänta lite finare väder så kan han få åka ut på vattnet och bli en riktig sjöhund.

 

Livet.













När jag återvände från de döda

Tappade visst bloggsuget där ett tag tror jag. Men kanske, kanske har jag funnit det igen!

För er som inte redan vet har jag varit en working girl i allt för många veckor men snart så är det semester även för mig. Det ska bli mig ett sant nöje att få slippa gå upp vid 05:20 och åka hela vägen till danderyds sjukhus. Nu råkar jag ha haft ett relativit roligt jobb och det känns bra, mindre bra känns det däremot att återvända till receptionen på gymmet.

Imorgon ska jag följa med och hämta hem vår nyinköpta motorbåt och det ska bli fantastic! Jag bara älskar den svenska skärgården och det ska bli kul att nu kunna avnjuta den i en lite, lite större båt.




RSS 2.0