Observera: Elitläger!

Igår kväll gick jag till ica för att inhandla kvällens förnödenheter, alltså godis och läsk. Jag skrattade lite för mig själv när jag stod där bland lösgodiset och insåg att det alltid är samma människor där varje fredag. Men sen kom jag på mig själv, det innebär ju att jag också är en av dom. Jag tillhör gänget som inte har något annat för sig på fredagskvällen än att moffa med godis och läsk. Så, tur är väl det, att jag faktiskt ska på elitläger på bosön idag för att träna. Sen är det i och för sig casting jag ska träna men lite mer fysiska aktiviteter kommer det bli. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan en enda sovmorgon i helgen men det återstår att se. Jag kan gå och deppa en hel vecka om jag vet att jag inte kommer få sova ut på helgen. Tur att jag är ledig på onsdag i alla fall.

Till sist vill jag att invånarna i staden Aix-en-Provence ska veta att dom är verkligt lyckligt lottade som får ha den bästa kvinnan jag vet på besök i deras stad. Miss you mucho Enjipenji


En hänsynslös snorvalp

Måste tipsa om en GRYM blogg!
http://www.1000apor.se/blogs/parisa är en blogg om en hänsynslös snorvalp vid namn Parisa.


NAvELLUdD

Emma sa precis att jag är en ganska snäll person och att jag trots allt har lite saker bakom pannbenet. Hon är också ganska snäll, när hon uppför sig vill säga.

Om du uppför dig!


Extreme home makeover

Ligger just nu och kollar på Extreme home makeover. Det är så himla övertaggat program men det slutar ändå alltid med att jag ligger och gråter hysteriskt. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Det kanske bor en liten amerikan i mig eller nåt?

God natt pussar från Greven och Frixxie



En hund

Vi har fått en nya familjemedlem nu i helgen. Jag är inget fan av hundar men hon är så söt så det gör inget om hon luktar lite illa och bajsar på golvet. Tur att hon ska flytta med Simon i sommar, då har hon ju hunnit bli mindre söt och då är det inte okej att hon tuggar på mina skor längre. Nu ska jag gå och ringa min särbo och se hur det går med baguettebagarna nere i Frankrike.


Trörre

Min hjärna drabbades precis av överbelastning. I flera timmar sitter man på jobbet utan det minsta att göra och så helt plöstligt ska en skara människor komma och köpa gymkort på samma gång. Och inte blir det lättare när man aldrig har sålt något förut så man får sitta där och skämmas. Men tapper som jag är lyckades jag lösa problemet och nu sitter jag här igen, utan något att göra.

Ikväll var tanken att jag skulle till tegel men just nu känner jag för att gå hem och lägga mig i soffan, bli matad med godis, somna innan filmen ens har börjat för sedan vakna upp på söndag med gårdagens smink och vänta på att det ska bli kväll så man får sova lite till.

Nu har det snart gått en vecka sen lilla Anna åkte vilket betyder att det bara återstår tre veckor till innan vi får återförenas. Knappt nå trirre!


Vilodagen?

Klockan har passerat 19.00 och jag har ännu inte klätt på mig. Ser ut som jag ska fortsätta glida runt i min t-shirt,  dom komönstrade shortsen och hello kitty strumporna resten av kvällen. Men det är okej med tanke på att jag kom hem relativt sen igår och var tvungen att ta farväl av min bästaste bästa vän. Jag saknar dig redan och du har nyss åkt :'( mimimii



Nytt år, nya tag?

Var jag tvungen att ta en bloggpaus för att jag inte gjorde annat än att skriva på blorren? Nej. Jag hade nästan gett upp det här med bloggen tills jag slogs av tanken att the-one-and-only-enji kanske vill läsa om mitt innehållsrika liv när hon flyr till Frankrike i en hel måndad. Så vad fan, jag ger mig själv en chans till! Frågan som återstår är dock hur innehållsrikt mitt liv egentligen kommer bli när kvinnan i mitt liv åker? Ingen lamimami utan lami...



 vem ska trösta knyttet?

RSS 2.0