Dagens måsten

Tjena hej!

Nu ska jag iväg och träna lite casting i någon timme så jag kan känna mig lite förberedd inför NM i helgen. Senare ska jag arbeta lite med Mary Kay, ska nämligen ha en hudvårdsklass på fredag. Idag kommer också min mormor och morfar samt mammas faster och farbror hit från norrland. Det ska bli trevligt att umgås med dom lite också. Sen ska jag hinna med att träna lite på gymmet också, hmm, hur ska det här gå?

Igår var jag på IKEA med mamma och Emma så jag ska visa lite bilder på vilka fina saker jag köpte senare!

Ciao

Träning

Jag skrev ett nytt inlägg igår som jag visst råkade spara som utkast, smart tjej! Nu kan jag i alla fall medela att jag har varit duktig och tränat med Maria. Vi gick på ett body step pass med temat "planeter", lite sjukt. De första minuterna stod vi bara och garvade åt den fula musiken men det gick över efter ett tag som tur var. Det händer ofta att jag får ett sjukligt skrattanfall när jag är med Maria, det är faktiskt bra för magmusklerna förstår ni.

Emma och jag ska sätta oss och se på en Shopaholics bekännelser nu och sen ska jag nog röja lite i mitt rum. Men bara kanske...



Fika med Maria

Nu ska jag åka ner till Vallentuna gymnasium och möta min goda vän Maria. Vi ska sätta oss och ta en fika och prata om livets händelser. Jag längtar så förskräckligt mycket efter att få höra hur det är med det lilla flickebarnet!



Här är en väldigt gammal bild på oss men ack så söta vi var redan då



Summering

Jag har lyckats gömma min USB-sladd till kameran på något väldigt bra ställe för jag kan inte hitta den. Därav den dåliga bilduppladdningen. Jag ska göra mitt bästa för att hitta den så ni kan få se alla mina fantastiskt vackra bilder från de senaste dagarna.

I fredags bjöd jag hem några vänner på lite förkrök och sedan drog vi till tegel. Jag vet, jag skulle inte göra det men vi fick skjuts hela vägen dit så vi kunde inte tacka nej. På tegel var det dock otroligt lite folk men vi dansade och hade oss ändå. Alltid trevligt att ha mycket plats på dansgolvet så man kan ta ut svängarna ordentligt. Framåt natten drog jag och enji vidare in till stan för att fortsätta kvällen där men det slutade med att vi gick åt olika håll. Jag stötte på ingen mindre än Peter Forsberg utanför Sturekompaniet, eller det var faktiskt snarare han som stötte in i mig när han, Bingo Remer och Katrin Zytomierska skulle ta något fylle kort. Hittade resultatet på hennes blogg faktiskt. Jag tänkte hoppa in i bakgrunden lite snyggt men jag häjdade mig i sista stund. Fast den där bilden hade blivit ännu lite bättre om jag var med.


I går kväll hade vi kräftskiva med Castingen hos Linnea. Det var riktigt roligt faktiskt! Framåt småtimmarna fick vi för oss att dra till tegel och det tyckte jag lät som en bra idé men det skulle jag få ångra. Vakterna var på dåligt humör och lät mig åka hem alldeles ensam bara för att jag inte hade lyckats fylla 20 år. Det var fantastiskt surt att sitta och vänta på bussen i sammanlagt en timme.


Friday night

Ikväll blir det ett litet förkrök at frixxie's mansion och sen utgång på det. Jag tror att några i gänget kör tegel men jag och enji ska i alla fall ge stockholms stad lite fin besök. Nu ska jag lägga Rotari på kylning, få lite mat i den arma kroppen och sen blir det till att tagga till. Jag och enji lär ju köra lite girlicious dans, det skulle ni allt se för något så vackert har nog få människor skådat...


Svenska Mästerskapet

Jag är numera klassad som svensk mästare i damklass i fluga längd och silvermedaljör i haspel längd. Det ni, händer bara i casting. Men det är rätt coolt att ha samma SM-märke som alla andra sm-medaljörer har, det är jag och Carolina Klüft förstår ni.


Tre goda nyheter

Tre goda nyheter för Frida:

Nummer ett: Ikväll bokar jag en resa till London, YEES! Jag och lilla Anna åker dit den 5-10 september och det kommer blir så fantastiskt jävla bra. Ursäkta språket men det är så jag känner. Vi bor på samma hotell som jag gjorde sist jag var där så jag är redan förberedd på vad som komma skall, och det är alltså inte världens mest glamorösa hotell men vad gör man inte om man vill bo nära stan?

Nummer två: Jag har fått jobb i en eller två veckor framöver på Karlbergskolan här i Vallentuna. Ska ta hand om små sexåringar och det kommer bli redigt kul för jag älskar barn. YEES!

Nummer tre: Imorgon ska jag åka Mälaren runt på motorcykel med padre och det är typ årets höjdpunkt. Lovar att ta massor av bilder av coola mc-frixx!

Två av padres motorcyklar


Tegel och Casting

Vilken rolig kväll det var igår! Vi körde middag hemma hos Moa och sen var vi en drös tjejer som körde tegel för hela slanten. Det är så jäkla kul att röja på dansgolvet till Azul Azul - La Bomba! Dessvärre skulle de flesta jobba idag så det blev en tidig kväll men det betydde också att jag fick sova extra länge imorse. Nu har jag nyss kommit hem från Ängsholmsparken där jag och Linnea har tränat casting i flera timmar. Det är nämligen svenska mästerskapet nu på söndag, inte för att jag kommer göra några stordåd men träna bör man. För er som är intresserade av att se på casting finns en film från SM-veckan i Malmö. Adressen är; http://svtplay.se/v/1641364/mer_sport/sm-veckan_i_malmo_-_1_8__del_1  och castingen visas på tiden 02:35 ungefär.


Dags för återföreningen

Jag känner mig riktigt sliten just nu. Jag sov borta i natt och kom hem vid tolv tiden, efter det åt jag frukost och somnade på soffan. Nu vaknade jag. Jag hade inte ens vaknat av att mobilen hade blivit invaderad av sms och missade samtal. Nu ska jag fräscha till mig lite och sen är det dags att åka till vallentuna kyrka och återförenas med min det bästa flickebarnet som finns ♥

Kickoff

Nu drar jag iväg på kickoff med Mary Kay där jag är fristående hudvårdskonslut och kommer hem lite senare ikväll!



Puss!

Bilder från idag

Bilder från idag:






Bilder från Bygdeå

Bilder från Bygdeå:



























Bilder från Trosa vistelsen

Bilder från Trosa vistelsen:
















Semester!

Jag är nu hemma från helgens bravader och har återigen klarat mig bra. Jag hade en relativt bränd kropp när jag kom hem från Trosa igår men det har övergått till brunhet. Score! Det tog tre långa timmar att komma hem men det var ett trevligt besök i Trosa så det var värt restiden. Dock var jag väldigt sliten när jag väl var hemma så det blev en lugn kväll hemma hos Acce med mina några av mina gamla classmates. Försökte mig på en återställare men det gick hjälpte inte, jag kände fortfarande hur marken gungade. Så går det när man är ute på sjön och är ovan kan jag tala om.

Just nu sitter jag av mina sista timmar på jobbet för snart får jag semester! Eller ja, bara i en vecka eller så men jag är glad i vilket fall. Det har bara varit fem tappra själar på gymmet idag. Då kanske ni kan tänka er hur lite jag har att göra på jobbet. För att underhålla mig själv har jag kikat på lite resor till london. Det är superbilligt ju, endast 2 465 kronor för fem dagar med hotell, flyg och frulle. Jag frågade mitt lilla hjärtegull Anna om hon var sugen och ja, mina damer och herrar, det var hon. Så på slutet av månaden kanske jag befinner mig i England. Mm, vilket förträfflig tanke. Nu ska jag fortsätta räkna ner den sista timmen innan jag får åka ut till skärdgården och ligga som ett kuttersmycke på båten. Vackert!



Planerna för helgen

Ikväll bär det av till Trosa igen. Det ska tydligen vara nån liten trevlig tillställning där så det blir förhoppningsvis roligt. Om jag är pigg och glad på lördag tänkte jag kanske följa med norrköping gänget och prova utelivet i Norrköping. Problemet är att jag börjar jobba kl 09.00 på söndagen men vill man så kan man.

PUSS


En dag som denna

Åå, vilken besvikelse sjön var idag. Jag som hade tänkt ligga och jobba på brännan på båten idag. Tror ni inte att ett stort, tjockt moln infinner sig precis över oss efter att vi hade ankrat. Fick dock lära mig köra lite båt idag och det kan bara vara till min fördel så det var inte helt bortkastad tid. Tänk att kunna ge sig ut med en båt full av kompisar! Mycket trevlig tanke.

Nu ska jag snart bege mig in till stan efter att jag fick ett spontan samtal från en vän i norrköping som var i huvudstaden och ville dricka öl. Och det tackar man ju inte nej till hur som helst? Puss hej!

 


I'm back!

Efter en bilresa på nio förfärliga timmar är jag nu äntligen tillbaka i civilisationen, yey! Jag har haft det alldeles förträffligt måste jag säga, det är alltid kul att träffa gamla släkten och njuta av total tystnad. Inget internet, ingen telefon och knappt några männsikor, det kallar jag riktig semester. Men även det blir långtråkigt efter ett tag så det känns som sagt bra att vara hemma.

Laddar upp lite bilder senare när jag har fått ordning på kamera och allt. Glömde så klart laddaren till kameran i stugan så nu måste jag dessutom vara sparsam med batterierna tills den kommer med post.

Nu drar jag till myggen!

Woho! Jag hinner med ett sista inlägg innan jag åker. Har packat färdig min väska nu och väntar på att bilen ska rulla iväg så jag kan lägga mig ner och sova i den 8 timmar långa resan. Det blev nämligen bara tre timmars sömn i natt och jag trillade in genom dörren för ungefär en timme sen. Igår körde vi först lite vin hemma hos en vän i Solna och sen drog vi en väldigt snabb tripp till Soap bar och slutade kvällen på Grodan. Det var en lyckad kväll och jag träffade på lite nya människor vilket jag alltid finner trevligt. Nu vet ni det kära vänner.

Vi hörs på onsdag då jag förhoppningsvis kommer hem lite mer utvilad, lite brunare och med lite mer bilder i arkivet!

PUSS

RSS 2.0