2010

GOTT NYTT ÅR



This time

Hej mina kära vänner,

Igår åkte jag och lilla Moa till Stinsen för att kirra naglarna till nyår och nu är dom vackra som aldrig förr. Det var helt klart värt det trots att jag körde vilse otaliga gånger. Nu har jag jobbat färdigt för idag och är ledig fram till på lördag, jippi! Imorgon är det nyår och det ska firas med dunder och brak. Kvällen börjar hos Enjipenji med ett flertal golletjejer och vart den slutar är upp till ödet att avgöra.

Gott nytt år på er!


HAPPY HAPPY HAPPY

Today was a good day! Jag fick nämligen jobb på ICA Kragsta och det känns så jävla good. Helt otippat men ack så trevligt det är att äntligen få lite rediga arbetstider och löner. Jag ska ta över efter en tjej som ska bli madre och börjar i februari om inte tidigare, hoppas bebisen vill ut snart! 30 timmar i veckan kommer onekligen sitta smutt mina kära vänner.

Barnsben

Vi har suttit och kollat på gamla filmer från när vi var små i flera timmar känns det som. Nu förstår jag varför jag var tvungen att gå till talpedagog, man förstod i princip ingenting av vad jag sa. Tur att mamma och pappa kunde bebisspråk på den tiden säger jag bara. Nej, nu har tiden runnit iväg, dags för lite sömn. Imorgonbitti ska jag, mamma och Emma till sollentuna centrum och kika lite, det ska tydligen vara ett väldigt fint centrum.

Natti natt!

Mellandag

Jag tog en sväng förbi täby centrum efter jobbet igår för att fixa min nya klocka och växla in lite pengar på forex men jag kunde inte slita mig från mellandagsrean. Jag fick med mig en kofta, en blus, ett armband och lite annat smått och gott.






Nu ska jag åka till centan och låna en bok på bibblan, sen blir det body pump med Linnea och därefter bär det av till Mörby för lite mys med Enji!

Ansiktsmask

Fick nyss för mig att jag skulle lägga en ansiktsmask, så här sitter jag nu med stelt ansikte. Undrar om ansiktet känns på samma sätt efter ett gäng plastikoperationer? Jag kan tänka mig det i alla fall...


The warrior

Jag var inte riktigt kapabel till att flytta mig från soffan igår så det fick bli filmkväll med mig själv. En väldigt lång sådan eftersom jag spenerade sex timmar i den lilla soffan. Inte för att jag känner mig mer utvilad för det idag men jag tänkte ta igen lite sovtimmar i eftermiddag när jag har slutat jobbet. Det är Sagan om ringen triologin som har hållt mig uppe om nätterna men är det värt för ack vad bra den är! Jag vill också vara en vacker alv som får lägga vantarna på Viggo...



Filmkväll vs. party

Jag har svår beslutsångest inför kvällen. När klockan ringde imorse bestämde jag mig för att det kanske var lika bra att stanna hemma och kolla film hela kvällen. Har lyckats drabbats av nån miniförkylning och saken blev inte bättre när jag såg alla filmer som gick under dagen. Men nu börjar sakta men säkert en liten festlig känsla infinna sig inom mig. Det är ju faktiskt den största partykvällen på hela året ikväll. Dessvärre dämpas känslan av vetskapen om att det är dags för lördagsarbete kl 08.00 imorgon. Sicket dilemma!



Julen är här!

God jul på er allesammans! Jag har haft en förträfflig dag med både julstrumpa, kalle anka, julmat, karl-bertils jul och paketöppning. Det blev en hejdundrans massa trevliga julkappar! Just nu sitter jag och Emma framför tv:n och spelar ett nytt playstationspel men det börjar bli dags för sängen, ska ju nämligen jobba imorgon.

Ha en fortsatt trevlig kväll på er! PUSS

Paket från tomten

Nu blev jag genast på bättre humör! Titta vad tomten har skickat på posten:



jag måste ha varit förträffligt snäll i år...



Ilska

Gaah! Jag har försökt få min gamla skitdator att fungera hela dagen och när jag äntligen kommer på felet dyker det upp nya problem. Jag har liksom gömt själva dosan till den bärbara musen och tangetbordet så det går inte igång. Men så kom jag på den briljanta idén att byta ut dom mot stationära men då funkar såklart bara musen och inte tangentbordet. För en gångs skull hittar jag inte ens ett gammalt tangetbord, så himla typsikt, vi som har cirka en miljon stycken! Kan inte pappa nu bara vara snäll att svara...

Jag får väl lösa det på något vänster för annars blir det inget julkort/studentkort till alla släktingar runt om i Sverige. Det råkar nämligen vara så att det inte finns en enda användbar bild från min student så jag var illa tvungen att arrangera ett fejkat här om dagen.

God jul!


Tankar.

Ligger och lyssnar på Melissa Horn och funderar alldeles för mycket på alldeles för onödiga saker. Nå väl, nu är det faktiskt sovdags Frida!

Ny klocka!

Jag har precis klickat hem en klocka från bubbelroom.se! Det blev den vita med silverstenar. Konstigt nog försvann den från listan efter mitt köp, kan det kanske bero på att jag köpte den sista?


Moff

God kväll bloggen! Nu har lilla Anna precis traskat hem ifrån en riktig moffkväll med både Anna Anka och Maria Montezami på tv:n. Jag trodde egentligen att jag skulle jobba ikväll men när jag kom dit visade det sig att julschemat hade börjat gälla och att jag inte alls hade kvar mina vanliga tider. Tur var väl det med tanke på hur trött jag var. Däremot var det inte så kul att christos hade stängt så vi fick vända och åka tillbaka till vallentuna grillen för att få lite krubb. Ännu värre var det att geishan kostade 22 kronor på pressbyrån. Tackar gudarna för Candy Shop!

Jag har hunnit med att återförenas med Moa också och det var onekligen trevligt! Den kvinnan håller på och planerar en Thailands resa och jag är minst sagt avundsjuk.

Nej, nu ska jag gå och göra något vettigt...

PUSS ♥

Slirare

Jag har idé-torka över vad jag ska önska mig i julklapp. Det här har aldrig hänt förut! Börjar jag bli vuxen eller vad är det frågan om? Jag har suttit i typ 4 timmar på jobbet och försökt komma på något vettigt men icke. Det enda vettiga jag har gjort är att skriva ut nya CV:n och personliga brev. Så nu måste jag börja söka ett till jobb också för nu finns det inget kvar att skylla på.

Efter jobbet tänkte jag kanske åka till Kista galleria och kika på den nya stora Monki butiken och kanske köpa en julklapp. På tal om julklappar så kom jag på att jag beställde ett par fräsiga leggins från nelly imorse till mig själv. Jag valde att skicka dom i en röd liten presentpåse och så vips har man gjort sig själv ett paket! Ja, ja, vi får se om det blir någon tur dit med tanke på vädret. Turen till jobbet imorse var nämligen ingen rolig resa, jag slirade runt en hel del om man säger så.




Ett kallt Sverige

Då var man tillbaka i Sverige igen! Jag kunde inte riktigt andas när jag kom ut från flygplatsen för det var så extremt kallt. Det är inte ok att gå från 23 grader till 15 minusgrader, inte på något sätt eller vis. Jag har i vilket fall haft det jättebra trots att det regnade lite varje dag. Kan till och med meddela att jag har fått en relativt najs bränna som jag inte ska släppa i första taget. Och som att det inte vore nog har jag dessutom tränat en herrans massa, jag har haft konstant träningsverk och både de ena och andra krämporna. Nu vet jag hur det känns när man blir gammal och skruttig och jag kan helt klart säga att jag inte ser fram emot den dagen.

Nu slutar jag snart jobbet och då ska jag Anna gå och äta en fet kebab!

Nu lättar jag!

Ska upp om tre och en halv timme igen så det är nog dags att försöka sova nu. Hoppas verkligen att jag har fått med mig allt nödvändigt, finns det något jag hatar så är det nämligen att packa. Passet är i vilket fall med och det är väl det allra mest nödvändigaste. Tur det.

Jag har med mig min lilla minidator så vi hoppas på att det finns internet i lägenheterna, right?

Dansa en soldans för mig också, man vill ju inte komma hem som en blekfis.

PUSSS!

PH <3

Mitt första inlägg vägrade att publiceras igår så det förklarar varför det skilljer typ två minuter mellan inläggen. Hur som helst har jag precis kollat på PH som förövrigt aldrig kom ut på webben igår och därmed förstörde min och Annas kväll! Det är minst sagt spännande nu och jag kan knappt bärga mig tills ikväll. Jag har en känsla av att Greta kommer åka hem helt plötsligt. Nu måste jag fortsätta tvätta och städa. Åå, jag har inte ens börjat packa än! Ångest.

Namnsdagsbarn

Nu är arbetsdagen avklarad och snart kommer lilla Anna hit och gosar med mig. Hon har faktiskt namnsdag idag den lilla räven, och det måste vi ju fira med lite Paradies Hotel och girltalk ♥

Förövrigt kollade jag vädret på Lanzarote och det framgår klart och tydligt att regnjackan måste med. Skjut mig någon?

http://www.polarnopyret.se/Archive/04_ProductPage_420x420px%5C00_Main_image%5C7310011384710.jpg

Sagan om frixxies återkomst

Nu har mor min varit på mig om att jag ska skriva lite igen så jag känner mig illa tvungen, dessutom är det synd om er tappra själar som dag ut och dag in läser samma inlägg. Mamma tyckte nämligen att "den där ön har varit tillsalu länge nu" och det har hon rätt i.

Just nu håller jag på att städa rummet, jag har nyligen kommit underfund med att det är dags att tvätta lite kläder. Det råkar faktiskt vara så att jag åker till Lanzarote på fredag och man kan ju inte åka näck. Så varmt är det inte.
Självfallet är det castingen som står för kostnaderna då det råkar vara ett träningsläger. Vi ska, av vad jag har förstått, bo mitt ute i öknen på något typ av enormt träningscenter. Det kommer onkeligen inte sitta helt fel med en morgon yoga eller liknade i solskenet.

Nu ska jag snart ta bussen, mhm, ni läste rätt. Det finns tyvärr ingen bil hemma så jag kommer behöva gå ut i det obehagliga vädret och ta bussen. Jag erkänner att man blir jäkligt bekväm av sig när man har körkort...

http://www.mbab.dk/leksaker/pic/vyrobky/l/0496.jpg

RSS 2.0