Nu kööör vi

Åå, vad jag saknar alla mina söta lärare! Vi var och hälsade på dom idag i skolan och det var minst sagt ett kärt återseende. Sen gick vi och kikade på en usel fotbollsmatch mellan vallentuna och tibble. Vi förlorade så klart.

Nu ska jag hem till Moa och äta middag. Sen blir det tegel för hela slanten! Äntligen får jag ge utlopp för mitt dansbehov.

Lurre

Idag har jag varit över hos grannen och hjälp henne med att sy discodräkter. Dom blir faktiskt riktigt fina! Nu har jag tagit en paus från det för att åka och luncha med Adde och Johan. Jippi! Det ska bli bra roligt.

PUSS

Skräckis

Nu är jag i form igen. Igår var jag i Täby centrum med Moa och shoppade lite, sen åkte vi och hyrde två filmer. Den ena var en skräckis så vi var tvungna att ta en romanisk komedi också för att lätta upp stämningen efteråt. Det var mycket trevligt i alla fall men nu har lilla Mosingen gått hem igen. Nu ska jag hem till Kim för att boka lite grejer inför Köping. Hörs sen!



och sen ville Dweezil vara med på ett hörn..


Vilodagen

Tack och lov för söndagar är allt jag har att säga. Nu blir det soffan resten av kvällen!


Saturday

Det återstår bara en timma innan jag får stänga gymmet och åka hem! Längtar, längtar, längtar...

Ikväll ska jag hem till Moa och äta middag för att sen gå ut. Planen var att gå ut i stan men det är en fest i Kårsta som hon gärna ville besöka så vi får se vart vi hamnar ikväll. Förhoppningsvis hinner vi gå ut i stan också för jag är så sjukt danssugen! Och dansa, det är jag och Moa förträffligt bra på.

Men först ska jag hem, äta soppa och hitta något att sätta på kroppen!




Sådär ja!

Sådär ja, nu har jag både sprungit och tagit ett bubbelbad! Ikväll ska jag bara vara hemma med madre och äta gott. Hon har köpt både Frödinges kladdkaka och daimglass, mmm ♥

Ha en bra fredag allihopa!
Ciao

Dags för...

Dags för en springtur!



Yesterday

Fick med mig ett par nya byxor från Zara.




Jag och Emma orkade inte laga mat så jag köpte med mig sushi
som jag numera har lärt mig tycka om. Good job!

Kvällstid

Har tagit helg tidigt. Dansar omkring med ett glas rött och försöker njuta av att vara ensam. Ibland är det trevligt, ibland inte. Idag är det rätt kul faktiskt.

Jag tog lite bilder idag som jag tänkte ladda upp men jag orkar inte hämta sladden nu så det får kanske vänta.

Den som lever får se! PUSS

Täby centrum

Nu lyssnar jag på musik och gör mig i ordning för att åka till Täby centrum. Jag ska möta upp Linnea för en fika och kanske, kanske, hinner jag med lite shopping. Dessutom ska jag göra ett tredje försök att hinna i tid till banken för att aktivera mitt nya bankomatkort.


PICS

FINLAND










En övertaggad människa

Fy vad jag känner mig duktig! Jag har varit på ett tre timmars möte med casting eliten och när jag kom hem gick jag ut och sprang! Det blev ingen lång sträcka men ack så ambitiös jag är. Idag har jag varit hemma hos Moa och hjälpt henne med tvätten. Vi hann även med att skriva ett brev till hennes indiska fadderbarn och det fick mig att inse hur snabbt man tappar engelskan nu efter skolan. Fy och skam. Men vi blev i alla fall extremt taggade på att köra en rejäl utekväll på lördag. Jag tror att det hade något med partymusiken i bakgrunden att göra. Den där känslan har liksom hållt i sig hela dagen och kvällen, så nu sitter jag här och längtar. Ska banne mig ta och köra några moves innan jag somnar.

Imorgon ska jag ta å bju' på nå' bilder från Finlandsresan med castingen. "YES" tänker ni och har svårt att somna för ni är så himla spända inför imorgon...

Promenad

Jag måste ut och få lite luft nu känner jag, det är inte hälsosamt att kunna hela tv-tablån utantill! Det får bli en långpromenad med lilla Dweezil.




Minnen

Jag kan börja med att meddela att jag har bakad världens kanske godaste bullar! Min mamma sa att det var det godaste hon hade ätit på länge, ett bra betyg alltså. Sen måste jag också ge mig själv lite beröm för min otroliga övningskörningspass. Var nämligen enda borta i bällsta och visade mina talager. Fast jag måste medge att det är en bit kvar innan jag är en fulländad körare.

Idag har jag haft besök av en skön lirare vid namn Moa. Vi pratade gamla minnen och tittade på förfärliga bilder från en valborgsfest som jag langade här hemma i början av ettan.

Här är en tillsynes ofarlig bild



Pizza och bullbakning

Ikväll blir det pizza till middag, även fast jag hade i åtanke att äta något nyttigt för ovanlighetens skull. Men man tackar ju inte nej till pizza. Det gör man bara inte. Pappa är också iväg och köper baksaker för jag ska nämligen göra vaniljbullar med min syster. Jag tror aldrig jag har bakat bullar själv utan uppsyn från mamma men det ska nog gå bra tror jag. Tycker att det är så himla tråkigt att vänta på att degen ska jäsa så jag har undvikit det här med bullbakning.



Övningskört

Jag har precis varit duktig och övningskört, mhm! Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde så jag er kjempenöjd. Sen har jag varit en good girl och sökt lite nya jobb så nu väntar jag med spänning. Det vore nog på tiden att få ett heltidsjobb för jag börjar känna mig lite raslös om dagarna även fast jag är ganska duktigt på att sysselsätta mig själv. Nu går jag mest och längtar till helgen för då åker mitt castingcrew till Finland vilket brukar bjuda på en hel del spårade händelser. På tal om det kom jag på att jag måste ta ledigt från jobbet på lördag.

Nu ska jag gå ut på promenad med lilla Dweezil och svänga förbi pappa i garaget där han styckar bytet från älgjakten i förra veckan. Spännande väl.

Enmannafest

Jag är ensam hemma och kan inte bestämma mig för om det är skönt eller bara hemskt tråkigt. Just nu spelar jag "hotel room service" med basen på max och dansar som om jag vore kvar på en club i London. Hoppas inte grannarna kommer över och klagar på min enmannafest!


Globefuckers in London

Hej igen blorren!

Nu är jag hemma från vår helt fantastiska tripp till London. Vi har haft det så extremt bra, jag bara älskar London! Man märker verkligen hur stela och tillbakadragna svenskar kan vara jämfört med människor från andra delar av världen. Jag kan dra en snabb summary:

På lördagen kom vi fram till hotellet vid tre tiden, vi lämnade väskorna och gav oss genast ut på stan för att hitta lite sköna festblåsor till kvällen. Senare på kvällen slutade vi på en lyxrestaurang med vita dukar och kristallkronor där vi även blev medbjudna ut på stan av servitören. Så framåt kvällskvisten hamnar vi som några typ av vip-gäster på ett superbra ställe vid piccadilly circus. Vi fick gå före hela kön och behövde inte betala något på hela kvällen, YES! Dock visade det sig att servitören var något av en stalker och vägrade lämna mig ifred under resten av vistelsen men det var fan värt det måste jag säga. Vi hade en redigt bra kväll så tack, Syri "syran", för att du bjöd med oss.

Jag måste tillägga att under våra 24 första timmar i London hann vi med en hel del shopping, en utekväll, bli bjudna på dejt samt utföra dessa, se de viktigaste sevärdheterna och dygna. Bra gjort va?








Förutom en massa, massa shopping och festande har vi ju självfallet turistat endel...






















Sista kvällen körde vi också på en rejäl utgång men denna gång utan "syran" vilket var en befrielse i sig. Vi fick inte heller med oss någon kamera ut men det blev några bilder innan vi gick från vår lilla tvåmannafest på hotellet...









Min lilla chinchilla.. han är så söt..



Och så till bilden som inte riktigt hör hemma någonstans men ändå förtjänar att vara med trots att den inte visar den finaste sidan av mig. Precis innan bilden är tagen uttrycker Anna sin oro över att precis under tre fåglar, det händer ju att dom får för sig att tömma blåsan väldigt olägligt. Mycket riktigt får jag en stor pöl rätt i nyllet som splasha rätt ordenligt.




Sekunden senare får Anna en bajja på armen men det finns tyvärr inget bildbevis på den klutten.



Nu far vi!

Jag lyckades inte hitta dosan trots sökhjälp från både mor och far. Men däremot har jag lyckats packa klart. Jag har med mig en tröja och that's it. Nästan i alla fall, lite smink och ett par skor också. Så nu, mina damer och herrar, ska det bli shoppa av. Jag har ju liksom inget annat val. Mhm, bra tänkt va?

Nu ska jag sätta mig och skriva av en London guide för hand eftersom färgen tog slut precis i samma stund som jag skrev ut biljetterna. Lite flyt ska man ju ha!

Systemkameran är med trots att den upptar hälften av handbagaget så det lär bli en del relativt snygga bilder eftersom vi ändå pratar om mig och golle Anna.

Vi hörs på torsdag om jag inte har slocknat av svininfluensan eller något annat äckligt.

PUSS ♥

Jakten på det försvunna

Efter en ganska hektisk dag försöker jag nu komma till ro, men icke! Jag kan inte hitta min bankomatdosa någonstans. Enligt vittnen såg den sist till i soffan men på nåt vänster verkar den ha flyttat på sig. Utan dosan kan jag inte överföra pengar till mamma och pappa som har betalat resan så länge. Dumt säger jag bara. Dessutom hatar jag att packa, som alla andra också verkar göra. Men en sak i taget, nu ska jag på jakt efter dosan.

Datumen

Maha, nu är allt bokat inför körkortet! Jag tänkte först inte dela med mig av datumen för att undvika extra press men äsch, jag kan inte hålla mig. Förresten kan jag inte ens se hur jag möjligtvis skulle kunna klara det med mina nuvarande kunskaper. Den 17 oktober är det teroriskrivning och den 27 oktober blir det uppkörning. Det är alltså möjligt att jag har körkort innan min födelsedag. YES!

Nu ska jag träna lite casting! HEJ

bilder

Tadaa! Jag har funnit den, min kära USB-sladd. Så nu måste jag ju bjuda på lite bilder som jag har lovat.

Mälaren runt 2009:
























Tisdagen

Jag känner mig förjävla bra nu, ska nämligen och träna body pump med Maria. Jag har redan hunnit jobbat lite med Mary Kay och det är inte så pjåkigt det heller. Jag är sjukt taggad på att boka klasser just nu. Vår unit har som mål att sälja för två miljoner till nästa år så det gäller att ligga i nu. Efter gymmet ska jag träffa Anna för en uppdatering samt lite planering inför lördag då vi lättar från Sverige och drar till roligare breddgrader.

Oj, glömde nästan att berätta att jag och Kim har bokat två veckors intensivkurs i Köping med start 5 oktober. Så enligt kvinnan som vi bokade hos ska vi troligen ha körkort lagom till vecka 44. Finally säger jag bara.

RSS 2.0