Minst spårade bilder från resan:
























Här var det bra

Nu har jag hunnit med att göra ett besök i Tyskland och Österrike sen sist jag skrev. Det bjurrades nämligen på castingtävling och en herrans massa öl. Det var alldeles förträffligt må jag säga.

Idag har jag lekt med den fantastiska kvinnan enji och det var ett kärt återseende ♥

Imorgon ska vi åka till mantorp utanför linköping och hämta det väldigt lilla knyttet. WOW.




Kalla honom Dweezil

På onsdag ska vi hämta vårt nya tillskott i familjen.
Låt mig få presentera Dweezil!


En trevlig söndag alltså

Idag har jag haft en minst sagt bra söndag, så det så. Den började med en lång motorcykeltur med padre. Vi åkte till vaxholm, över till rindö och sen til över till värmdö och slutligen genom stan, förbi slottet och en sväng in på spyan. Wow! Nu har jag varit på en promenad med systra mi. Vi gick förbi arkilstingstad och det var jättefint med solnedgång och allt där till. Synd att man inte hade med sig en kamera. Nej, nu ska jag återgå till mina chokladmuffins.

Chillinani

Jag är en riktig husmor ibland. Har nämligen lagat mycket god mat till Emma och hennes vän. Nu sitter jag och kikar på hockeyn och ba' är. Imorgon blir det inget jobbande för min del, istället ska jag på castingtävling i Eriksdalshallen. Just nu känns det inte sådär jättelockande med tanke på att vi ska åka härifrån kl 08. Jag får nog se till att gå och lägga mig i tid så jag orkar lyfta det där spöt.

Smack!

Choklad inpackning

Pff, äntligen är jag hemma och nu är det dags för lite quality time med lilla Emma. Idag har jag varit på vift i hässelby slott där jag och Sofie njöt av en choklad inpackning. Vi blev insmorda med en varm chokladolja och fick minst fem olika krämer i nyllet så nu är jag som ny igen. Emma säger att det luktar choklad i hela huset nu. Nu ska jag sätta på mig någon typ av nattdress och sniffa på mig själv. Hej så länge!

En drogad kobojsare vid namn Frixx

Cowgirl

Nu ska jag dra iväg på ännu en skiva. Det är inget mindre än vilda western tema så jag ser ut som en riktig cowgirl. Jag tog en bild som jag kanske kan ladda upp imöra, MEN bara om ni uppför er!


Pengar, pengar, pengar

Det är löjligt hur mycket pengar det går åt i studenttiderna! Jag går under. Thank god för att man har föräldrar när det vankas studentskivor, middagar och resor.


Mösspåtagning osv

Och så är det jobbdags igen. Jag tar mig bara tid till att skriva i blorren på jobbet verkar det som. Stackars läsarna. Faktum är att jag inte riktigt har något att skriva om men jag ska försöka klämma ut något... I fredags var det mösspåtagning och då var det fest! Först åt vi lunch i skolan och sen gick nästan hela klassen till våningen och avnjöt lite öl i solen. Efter det blev det pizza med några grabs och därefter flödade drycken och jag på resten av kvällen.



Nu väntar jag på att klockan ska bli 15.00så jag kan åka hem och lägga mig i solen och göra det som jag och greven gör bäst; steeeka.


 


RSS 2.0