Att leva som en greve

Som jag anade blev det en förträfflig dag igår. Den började med shopping längst götgatan och sen bjöds det på två omgångar fika. Framåt kvällen och många glas senare åkte kameran fram och det togs minst sagt fula bilder. Sen bar det iväg till inget mindre än, hör och häptna, Spybar. Wooho, livin´ the dream! Näe, skämt å sido, det var faktiskt en besvikelse. Klockan 06.06 steg jag in genom ytterdörren med en extrem smärta i fötterna efter att ha stapplat omkring i 11 cm klackar en hel dag. Jag förstod att klockan var på tok för mycket när jag i dörren möttes av min mami som skulle gå upp och jobba. Det är tungt må jag säga att leva som en bara en greve gör.

/ Festgrevenfrixx

Aloha

Typiskt, jag som ville gå på ett body pump pass men så missade jag det precis. Men, men, jag får väl ta och släpa mitt nylle till gymmet endå. Imorgon blir det i alla fall shopping på hög nivå med min favourite girl enjilicious. Senare på onsdagskvällen bär det ut till stan där vi ska ut med ett gäng grevar.

Nu ska jag äta pannkakor förstår ni...

"Aloha, as in goodbye"

mat+söndag=sant

Som jag anade blev det en välförtjänt sovmorgon idag. Vaknade nämligen inte förrän klockan tre. Jag kände för att göra en stor frukost så det blev våfflor med nutella och cocos, te, jucie och en macka. Mumma. Ibland känns det som att söndagar inte är till för annat än att äta, äta och äta lite till.
Nu sitter jag och fascineras av hundskrället som är fantaskiskt lättroad. Hon har hållt på att jaga sin lilla knorr i ett bra tag nu och verkar aldrig ge upp. Tänk om jag också skulle ta och prova.
Ikväll blir bjuds det på smoothie och Patrik 1,5 här hos familjen Wallgren. Oj, inte nog med det, nu gör mor min till och med en drink innan maten.

/ Frixxielou

Såld på köp

Ibland förvånas jag av min familj. När jag kom hem från jobbet hade pappa köpt en ny liten dator och efter det kommer Emma hem med en ny mobil. Som grädde på moset kommer tillsist Simon hem med en ny bil. Nu är det bara vänta och se vad mor min har hittat på...

Efterlängtat

Äntligen är dagen över, eller rättare sagt dagarna. UF-mässan var rolig men otroligt krävande så jag är helt slut. Jag lyckades dessutom klämma in en casting träning så det blev till att åka dirr från älvsjömässan till bergtorpshallen. Tur är det att man har en mor som kan köra hit och dit. Nu tänkte jag ta och pusta ut och gotta mig i att det är äntligen är lov.

Ha en trevlig kväll!

Hundögon

Det blev en relativt trevlig kväll igår. Jag och enji var lite oroliga för att vi inte skulle komma in på marie leveau eftersom det var 20 års åldersgräns plus att det var en rejäl kö. När jag visade legget drog dörrvakten en suck och när det sedan var enjis tur utbrast han "ääh, det här funkar inte". Men så kollade vi på han med våra söta hundögon och vips var vi inne. Det är så dom ska tas. Idag, däremot, är jag inte på topp. Jag tror inte magkatarr och alkohol är en bra kombination. Men man mår som man förtjänar.

Att vara singel på alla hjärtans dag

Somliga ligger och gråter av ensamhet idag. Men inte jag. IYES! kväll bär det nämligen först av till Mattias för lite vin och sen är planen att dra vidare till marie leveau. En dag som denna måste ju faktiskt locka alla stans singlar till krogen så bättre kan det väl inte bli om man vill ha napp? Och nu menar jag inte att jag nödvändigtvis vill det.

♥ Glad alla hjärtans dag allihopa ♥

Affärskvinnor

Jag är en sjukling men ändå sitter jag här på jobbet. Borde få något typ av diplom.

Anna har varit så duktig och gjort en jättefin bild på oss tjejer som vi kan
använda till vårt visitkort till företaget:

 


cocoadesigns.blogg.se

Nu hör jag rykten om att solen och den blå himlen och solen har gått i moln också. Dumt.


Saknad koncentrationsförmåga

Jag borde skriva på min religionsarbete men jag kommer ingen vart. Kanske gårkvällen satte sina spår? Jag lyckades ju faktiskt sova 4 timmar efter skolan så lite sliten är jag allt. Nä. nu är det dags att sova lite till känner jag.

PUSSS


Tillbaka till skolan

Nu är jag tillbaka i skolan efter helgen i tänndalen. Det var sjukt bra skidåkning i år igen, bortsett från att det var 20 minus grader uppe på toppen och snöade hela tiden. Föreställ er; nypistade backar utan någon förändring eftersom det inte var några människor i backen och allstå igen kö. Som pricken över i:t föll det typ 20 cm lössnö och gjorde underlaget ännu lite bättre. Riktigt roligt som sagt.

Idag har vårt lilla företag sytt här hemma. Vi tog en tur med Malins nyköpta bil, pärlan (som startade på första försöket..idag) till Lidl för att inhandla lite choklad, eller ja, det blev ganska mycket. Men, men, vi var i alla fall riktigt flitiga och hann klart med många fina plagg. Själv knåpade jag ihop en jeanskjol och nån typ av tröja. Imorgon kommer vi lägga upp plaggen till försäljning på bloggen. Då får ni gå in och kika på cocoadesign.blogg.se!

Nu borde jag verkligen plugga matte men det är så jävla tråkigt. Den där obehagliga matte C boken förtjänar inte min uppmärksamhet...

Afropowerdance

Jag kom precis hem från ett pass med afropowerdance. Det känns ganska sjukt att stå och flänga med huvud och stjärt men jag hade en otroligt snygg man framför mig så jag ska inte klaga. Nu borde jag plugga matte men det lockar inte det minsta. Ska i vilket fall som helst gå och duscha, kanske till och med basta lite. Mm, det låter bra..

Det återstår bara 6 dagar innan jag får återförenas med min andra halva ♥

Drömskor

Jag köpte precis ett par skor för 1700 kronor. Som jag har gått och trånat efter dom skorna, dom har till och med funnits i mina drömmar. Så dom kanske är värda pengarna, eller vad tycker ni?


Tänndalen

Jag tittade precis ut genom fönstret och tänkte på vilket bra skidväder det är. Det är blå himel, kallt och snö. Då slog det mig plötsligt att jag åker till Tänndalen på torsdag men castinggänget. WOHO! Förra året var det grymt bra underlag och det var en alldels förträfflig skidresa.


Ett odjur till hund

Idag är vi lediga från skolan, eller lediga och lediga.. Vi har friluftsdag och jag valde att ha en egen aktivitet som ska innefatta minst 3 timmar fysisk aktivitet. Tanken var att jag skulle gå och träna på Gym och Sim idag men mina muskler verkar ha fått nog efter body pump passet igår. Jag lyckas alltid få den värsta träningsvärken man kan tänka sig. Ni vet när man inte kan sätta sig på toan utan att greppa tag i ett hanfat eller liknande för att få stöd. Eller ge ifrån sig obehagliga ljud när man går i trappan. Hopplöst.

Som om inte det vore nog med plåga så fick jag en hunvalp kring halsen som behövde vaktas på min lediga dag. Jag skulle ha strypt hunden om jag visste att det inte skulle få några konsekvenser för hon tuggade precis upp mina favorit skor. Ett riktigt odjur är vad hon är. Så för att trösta mig själv funderar jag på att åka till täby centrum för att köpa ett par nya skor. Kanske ska skicka räkningen till min bror som bär ansvaret för byrackan?


RSS 2.0