Mood Swing Lip Gloss

Jag sitter och kollar på lite Too Faced produkter på eleven.se och hittade nyss ett läpplgans som jag provade när jag var i London. Det var riktigt spännande faktiskt för det ändrar färg efter humöret. Läppglanset heter Mood Swing Lip Gloss och kostar 189 kronor,

"Too Faceds övernaturliga formula är kristallklar när den appliceras men blommar ut i ett oändligt antal rosa nyanser, från sockervadd till djup fuchsia beroende på ditt känslomässiga tillstånd.

Dina läppar kommer att skvallra om din personlighet och se till att du får uttrycka dig på ett sätt som du aldrig tidigare gjort. Ändrar du humör lika ofta som en supermodell byter diet? Nu spelar det ingen roll, dina läppar kommer att hänga med i samma tempo. Mood Swings hemliga blandning av essentiella oljor och extrakt förbättrar elasticiteten och ger dina läppar nytt liv samtidigt som ett naturligt solskydd försäkrar ett ungdomligt leende.

Detta läppglans speglar alla dina olika humör. Är du kär, svartsjuk, arg, glad eller romantisk? Låt dina läppar berätta för alla omkring dig."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0